Oglas
· · Komentari: 0
srećna

Demi Mur konačno pokazala novog dečka: Glumica uživa u ljubavi

Demi Mur javno je predstavila novog dečka

1655399681_profimedia-0665829616.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Početkom proleća strani mediji preneli su da je srce Demi Mur osvojio Daniel Hum, švajcarski kuvar. Demi se od tad nije oglašavala, ali sada su vezu ozvaničili i na društvenim mrežama.

Pročitajte još: Poslovni stil Kejt Midlton: Kombinacija u kojoj je ne viđamo često (FOTO)

Glumica (59) podelila je prve fotografije sa svojim dečkom na Instagramu označivši ga na fotografiji na kojoj oboje prate tenis u Francuskoj.

Danile je poznat po restoranu na Menhetnu i Los Anđelesu. Pored toga, autor je nekoliko kuvarskih knjiga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Demi Mur je prethodno bila udata za glumaca Eštona Kučera, njihov brak je trajao od 2005. do 2013. godine. Pre toga, bila je u braku sa Brusom Vilisom od 1987. do 2000. i imaju tri ćerke Rumer (33), Skaut (30) i Talulu (28).

NJen prvi brak bio je sa muzičare Fredijem Murom, čije je prezime uzela kao umetničko ime.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas