Oglas
· · Komentari: 0

Detalji memoara Britni Spirs koji uskoro izlaze: Spremna sa svetu ispriča priču

Otkriveno koja glumica će biti narator audio-knjige "Woman in me"

1697290537_ded813c92d4a0963c51b6e67626aeeeb8c75b0a6.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Audio-knjigu dugo očekivanih memoara Britni Spirs, "Žena u meni" (Woman in me), odnosno njene delove, čitaće nagrađivana glumica Mišel Vilijams. Osim toga, inostrani izvori ekskluzivno daje otkrivaju da je bilo mnogo poznatih ličnosti koje su se nadmetale za ovaj posao naratora, ali su princeza popa, njen tim i izdavači na kraju odlučili da zaposle zvezdu filma "Greatest Showman" zbog "klase i elegancije” koju poseduje, kao i zbog njene složene porodične istorije.

 - Desila se međusobna privlačnost sa svih strana zbog Britnine moćne priče i onoga kroz šta je prošla kao i Mišelinog sopstvenog integriteta i istorije problema sa  emancipacijom - rekao je insajder za Page Six.

Spirsova je u izjavi za People Friday rekla da je njena predstojeća knjiga bila "plod ljubavi i svih emocija koje dolaze sa njom". Ona je zatim objasnila zašto će "čitati samo mali deo" svoje audio knjige, odnosno tek uvod.

- Preživeti sve to opet je bilo uzbudljivo, srceparajuće i emotivno, u najmanju ruku - rekla je pevačica.

- Tako sam zahvalna neverovatnoj Mišel Vilijams što je pročitala ostatak knjige - dodala je.

U svojoj kratkoj izjavi, Vilijamsova pružila podršku pop ikoni, rekavši kratko: "Ja sam uz Britni."

Page Six je u februaru 2022. objavio vest da je Spirs potpisala ugovor od ogromnih 15 miliona dolara da ispriča sve o svom životu.

Više od godinu dana kasnije, "Žena u meni" će konačno stići u knjižare 24. oktobra. Iako je Spirsova odbila mnoge ponude za štampu za knjigu, ona je preko svojih društvenih mreža pokazivala uzbuđenje što je konačno podelila svoju priču.

- Imala sam mnogo terapija da bih završila ovu knjigu, tako da vam se više sviđa. A ako vam se ne sviđa, i to je u redu.

Izvori su ekskluzivno rekli za Page Six ranije ove godine da će Britnina knjiga biti "brutalno iskrena".

- Ispričaće njene najranjivije trenutke, njeno detinjstvo, kada je bila devojčica sa velikim snovima, njen raskid sa Džastinom Timberlejkom, trenutak kada je obrijala glavu i njenu borbu sa porodicom oko starateljstva.

Drugi izvor je takođe potvrdio za Page Six u septembru da "nijedna tema nije bila zabranjena".

Međutim, pevačicin razvod od Sema Asgarija neće biti pomenut u knjizi jer se dogodio nakon što je rukopis završen, prema više izvora. Međutim, šuška će i da će memoari dobiti nastavak i to upravo o njenom braku sa Asgarijem...

Sama Britni je ovog meseca na Instagramu pisala da je mogući nastavak možda već u pripremi, napisavši: "Jahanje i pisanje!!! Sve što trenutno radim… Drugi deo dolazi posle prvog!"

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas