Oglas
· · Komentari: 0

Detalji velikog venčanja Dženifer Lopez i Bena Afleka: Unajmili poznatog organizatora događaja

Dženifer Lopez i Ben Aflek reći će "da" još jednom

1659185786_1658760377_profimedia-0709528043.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Dženifer Lopez i Ben Aflek unajmili su organizatora luksuznih događaja za veliko venčanje koje planiraju da naprave, prenosi Page Six.

Par je nakon raskida veridbe pre 16 godina konačno stao na "ludi kamen" kada su u Las Vegasu, na maloj ceremoniji, izgovorili čuveno "da". Sada su, prema pisanju stranih medija, rešili da naprave i veliko venčanje za širi krug porodice i prijatelja.

Dženifer i Ben su navodno unajmili luksuznog planera događaja Kolina Kauvija da ostvari sve njihove raskošne snove.

Pročitajte još: Anđelina Džoli u pidžami na aerodromu: Priklonila se najnovijem trendu (FOTO)

Kolin je organizovao najlepše događaje za izuzetno poznate osobe poput Opre Vinfri, Kim Kardašijan, Nikol Kidman, Majkla Džordana...NJegov budžet kreće se navodno od 25.000 do 25 miliona dolara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Page Six navodi da će zabava navodno biti na Aflekovom imanju u Rajsboru, Džordžija i to verovatno u narednih nekoliko nedelja. Par bi trebalo da bude okružen prijateljima i porodicom koje nisu mogli da pozovu na  venčanje u Vegasu.

Mladenci sada uživaju na medenom mesecu u Parizu gde je  pevačica 24. jula proslavila 53. rođendan.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas