Oglas
· · Komentari: 0
glumica

Anđelina Džoli u pidžami na aerodromu: Priklonila se najnovijem trendu (FOTO)

Anđelina Džoli može da iznese svaki stil

1659101068_dfb790d7bad8329c15fd65abd5936bfbe5b418d4.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Izgleda da je Anđelina Džoli direktno iz kreveta krenula na aerodrom. Poznata holivudska glumica uputila se na rani let u najležernijoj odeći koja potpuno odgovara pidžami.

Anđelina je fotografisana kako stiže na londonski aerodrom Hitrou u svilenom kompletu koji izgleda kao pidžama. Glumica nosi braon košulju i pantalone širokih nogavica. Svemu je dodala takđe smeđe papuče koje u potpunosti odgovaraju njenoj kombinaciji odeće.

Pročitajte još: Hajli Biber uvela novi trend: MANIKIR koji je obišao celu planetu (FOTO/VIDEO)

Komplet koji odgovara stilu pidžame jedan je od najnovijih trendova. Žene mu nisu odmah pohitale jer je to jedan od onih trendova koji ili volimo ili ne, a izgleda da se Anđelini baš dopao.


Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas