Oglas
· · Komentari: 0
ZABRINUT

Dok svi bruje o njegovoj novoj vezi, Miloš Biković ima drugi ozbiljan problem (FOTO)

Glumac se našao u problem

1611852924_bikovic.jpg
Foto: Instagram Ilustracija/bikovic
Oglas

Miloš Biković, zajedno sa svojim kolegama sa klase, uživa u zimskim čarolijama na Mokroj Gori, odakle svakodnevno objavljuje slike na Instagramu.

Pročitajte još: Koristila ime Džordža Klunija da bi rezervisala sto u restoranu, a onda je glumac pozvao

Pored Ivana Mihajlovića, Miodraga Radonjića, Nine Janković, Anje Alač i njenog dečka, Miloš Biković, uhvaćen je sa za nepoznatom brinetom, sa kojom ima veoma prisan odnos. U videu koji je zabeležio Ivan Mihajlović,, prsti su im bili ukršteni, a kada je primetio da ga kamera snima naglo je skočio, što je dodatno podrejalo spekulacije, ali i potvrdilo njegovu izjavu od pre nekoliko meseci da je emotivno ispunjen.

Foto: InstagramScreenShot/ivanmihailovic

Iako su se svi mediji raspisali o njegovoj novoj vezi, Miloš ne reaguje na medijske naslove, već se pratiocima na Instagramu poverio da ima drugi veliki problem. Ključ od apartmana stavio je u unutrašnji džep jakne, uprkos snegu i vetru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

- Napolju veje a meni ključ u unutrašnjem džepu - stoji u opisu fotografije koju je objavio. Samim tim, Miloš je pokazao da ne želi da potvrdi, ali ni da demantuje vest , koja je juče bila glavna u domaćim medijima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas