Oglas
· · Komentari: 0

Dragan Stojković Bosanac otkrio da je ova "Zvezda Granda" najbolje iskoristila popularnost: "Uvek je aktuelna"

Bosanac je otkrio ko je prema njegovom mišljenju najbolje iskoristio popularnost, a ko ima najbolji glas

1690201612_zvezde_granda_29052023_0094.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Godinama unazad, član žirija „Zvezda Granda“ Dragan Stojković Bosanac, svedok je muzičkih početaka brojnih talenata koji su sreću odlučili da okušaju u najpopularnijem muzičkom takmičenju.

Mnogi od njih iskoristili su svojih pet minuta na pravi način i izgradili blistave karijere, dok su neki ubrzo nakon takmičenja pali u zaborav.

S obzirom da je kroz šesnaest sezona prošlo hilljade i hiljade talenata, nije lako reći ko je najbolji, ali za jednu zvezdu Granda Dragan Stojković Bosanac smatra da je najbolje iskoristila popularnost.

- Popularnost iz takmičenja mislim da je najbolje iskoristila Milica Pavlović, koja je uvek aktuelna, a pevački su najbolji Darko Lazić i Mirza Selimović - rekao je Stojković svojevremeno za Grand.

Međutim, kako je tada otkrio nekadašnja učesnica Bilja Sulimanović ostavila je veliki utisak na njega, ali ipak nije uspela da ispuni Stojkovićeva očekivanja.

- Bezgranično je talentovana i lepa. Trebalo bi sa njom više da se radi kako bi od nje napravili pevačku, kvalitetnu i atraktivnu zvezdu - govorio je Bosanac, priznajući da ga je razočarala kada je akrijeru ostavila po strani.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas