· · Komentari: 0

Dragana Mirković ima sestru koja je ISTA ONA! Ne voli da se eksponira u javnosti, a evo kako izgleda! (FOTO)

Malo je poznato da Dragana Mirković ima sestru i to koja je na prvi pogled ista ona! NJena najveća podrška je upravo njena sestra, Dušica Krumov.

1650033252_Screenshot-2022-04-15-at-16.29.26.jpg
Foto: Jutjub Printskrin/VIPTV SRBIJA

Dušia i Dragana su vrlo bliske, toliko da joj sestra pomaže čak i u poslu odnosno na Draganinoj  televiziji. 

Pročitajte još: Potpuna transformacija Miloša Bikovića: Ostavio fanove u neverici novim imidžom (FOTO)

Kada god Dragana pored silnih obaveza nije u mogućnosti da završi sve poslove, tu je njena rođena sestra da joj pomogne. 

Iako se ne eksponira u javnosti ona je uvek tu pored Dragane. Može se reći da prelepa sestra Dragane Mirković uopšte ne zaostaje za njenom lepotom i da izgledaju kao bliznakinje. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.