Oglas
· · Komentari: 0

Dženifer Lopez i Ben Aflek na premijeri njenog dokumentarca: Par nikad srećniji (FOTO)

Dženifer Lopez je sinoć imala premijeru svog novog filma, dokumentarca "Ovo sam ja...sada: LJubavna priča", a koji izlazi uoči objavljivanja njenog novog albuma za samo nekoliko dana

1707897744_profimedia-0846367579.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Pojavila se na crvenom tepihu u Los Anđelesu ruku pod ruku sa suprugom Benom Aflekom.

Dokumentarac je muzičko i vizuelno reimaginisanje životnih događaja koji su inspirisali Lopezov predstojeći album "Ovo sam ja...sada" koji je nastavak njenog albuma "Ovo sam ja...onda" iz 2002. godine.

Lopez (54) je na konferenciji za novinare prošle nedelje rekla da je njena ljubavna priča iz stvarnog života sa Aflekom (51) pomogla da nastane ovaj album.

Foto: Profimedia

Par se venčao u julu 2022, više od godinu dana nakon što su ponovo pokrenuli svoju romansu. Prvi put su izlazili početkom 2000-ih, a prekinuli su vezu samo nekoliko dana pre njihovog venčanja 2004. godine.

NJihova obnovljena romansa inspirisala je veći deo režije filma, rekao je reditelj Dejv Mejers na konferenciji za novinare, i posebno primetio jednu scenu zbog koje joj nije bilo lako:

- Metaforički, to je istina. A ta scena je proizašla iz toga što mi je ispričala o bolu koji je trpela, posebno bol kroz koji je prošla kada je raskinula sa Benom prvi put. Bilo je mnogo iskrenosti na tom prvom sastanku, i tako je fabrika srca postala neka vrsta kolapsa na nivou Titanika, što je bila metafora za ono što mi je ona dala što se tiče njene istine - objasnio je režiser.

Dženifer se na premijeri pojavila u crnom topu kojim je istakla ramena i dekolte, a upravila ga je uz suknju A kroja interesantnog printa, po njenim krajevima bili su astrološki znakovi. Ben je pored nje bio elegantan u crnom klasičnom odelu i lepo raspoložen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas