· · Komentari: 0

Dženifer Lopez i Ben Aflek nastavljaju da slave svoju ljubav: Prave TRODNEVNO VENČANJE iz snova

Poznati par će imati potpuno drugačije venčanje u odnosu na ono koje su planirali pre dve decenije

1660734394_profimedia-0660785353.jpg
Foto: Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek nastaviće sa slavljem svoje ljubavi. Nakon svadbe u Las Vegasu, sada planiraju trodnevno venčanje na imanju Bens Rajsbora u Džordžiji.

"Sve će biti u fazonu Džej Lo i Ben, žele da sav fokus bude usmeren ka njoj", rekao je bliski prijatelj paru.

Sve će početi probom venčanja u petak, nastaviće se ceremonijom u subotu, a završiti piknikom i roštiljom u nedelju.

Ineče, u Las Vegasu, pevačica se potpisala sa novim imenom Dženifer Lin Aflek.

"Uspeli smo. Ljubav je lepa, i ispostavilo se da je ljubav strpljiva", napisala je Dženifer.

Među slavnim gostima koji se očekuju je Benov najbolji prijatelj Met Dejmon, Džimi Kimel, Dru De Mateo i brat Kejsi Aflek. Iako nije poznato ko se nalazi na Dženiferinoj listi gostiju.

Slavlje će biti upriličeno u kući Bena Afleka, Dženifer je drugo venčanje planirala ubrzo nakon prve svadbe. Navodno su na tom mestu želeli da se venčaju i 2003. ali su odustali od svadbe, mada zvanični izvor kaže da je njihov plan tada bilo venčanje u Santa Barbari.

Pročitajte još: Ove majke poznatih muškaraca važe za NAJGORE svekrve na svetu (FOTO)

Džen i Ben proslavljaju ovog četvrtka mesec dana od venčanja. Iako se pisalo da je njihova veza u krizi jer navodno planiraju da se razdvoje zbog poslovnih obaveza , njih dvoje su nedavno otputovali u Los Anđeles.

Par je svesno doneo odluku da imaju potpuno drugačije venčanje od onog što su planirali pre dve decenije.

Zaljubljeni par je prvi put stupio u vezu početkom 2002. godine. Verili su se iste godine, a Ben ju je zaprosio sa 6,1 karatnim blistavim ružičastim dijamantskim prstenom.

Trebalo je da se venčaju u septembru 2003. godine ali su raskinuli 2004.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.