Oglas
· · Komentari: 0

Dženifer Lopez ponovo privukla svu pažnju: Haljina otkrila previše, grudi joj ispale, a Ben pored nje (FOTO)

Dženifer Lopez nikada ne otkriva previše, ali je sada rešila da privuče svu pažnju

1701869748_405598365_1097575227805614_1657302305881738011_n.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Dženifer Lopez i Ben Aflek oduševili su fanove pojavivši se zajedno na crvenom tepihu koji je organizovao magazin "El" pod nazivom "Women in Hollywood" u Los Anđelesu.

Par je ponovo delio javne poljupce, a svu pažnju je i ovog puta privukla Benova supruga. NJena modna izdanja za crveni tepih su uvek primećena i hvaljena, a sada je jedan "mali" detalj odneo slavu.

Džej Lo za ovaj događaj izabrala crnu skunju visokog struka uz teget majicu ili bolje reći oklop koji joj je potpuno otkrio leđa, ali i deo grudi.

Svaki put kada bi se pomerila kako bi pozirala fotografima iz više uglova ispadale bi joj grudi, ali glumica i pevačica na to nije obraćala pažnju.

Foto: profimedia

Svom futurističkom izgledu je dodala viseće minđuše u obliku guštera, kosu je skupila u čvrstu punđu, a jakom šminkom je istakla oči.

Foto: profimedia

Dženifer Lopez će obožavaoce širok sveta uskoro obradovati novim albumom "Ovo sam ja...sada", koji će na neki  način biti nastavak njenog albuma "Ovo sam ja... onda" iz 2002. godine. Ovo će biti njen deveti studijski album posle 10 godina muzičke pauze.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas