Oglas
· · Komentari: 0

Džoni Dep DOLAZI U BEOGRAD sledeće nedelje: Miloš Biković i holivudski glumac ostvarili zajedničku saradnju

Džoni Dep nekoliko puta je boravio u srpskoj prestonici, a sada dolazi na promociju prvog animiranog serijala proizvedenog u Srbiji

1634366825_Depositphotos_50742529_S.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Slavni holivudski glumac, Džoni Dep, dolazi u Beograd sledeće nedelje kako bi pristustvovao promociji prvog animiranog serijala proizvedenog u Srbiji u produkciji kompanije "Arhangel studija", a kreiranog u "Jervolino studiosu" (IES). Džoni Dep je u filmu pozajmio glas prici Pafin.

- Veoma sam srećan zbog toga što sam, uprkos nepredviđenim dešavanjima u svetu, uspeo da održim obećanje koje sam dao prošle godine, a to je da će Džoni Dep doći u Beograd, i to kao naš gost. Jedva čekam da zajedno sa njim i Milošem Bikovićem, kao našim strateškim partnerom, javnosti u Srbiji predstavimo ono na čemu smo radili u proteklih godinu dana - rekao je Andrea Jervolino, direktor i osnivač producentskih kompanija "Jervolino & ledi Bakardi entertejnment" i "Jervolino studios", prenose domaći mediji.

Pročitajte još: Svetska senzacija, Adel, se vratila: Objavila NOVU PESMU i objasnila koja je tema albuma (VIDEO)

Džoni Dep bio je u Srbiji nekoliko puta, a prvi put davne 1992. godine. Holivudski glumac u Beogradu je pre dve godine snimao i svoj film "Minitmata".

Tokom posete Džoni Dep, Andrea Jervolino, ledi Monika Bakardi i Miloš Biković, predstaviće zajednički projekat realizovan uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas