Oglas
· · Komentari: 0
glumica

Sve je moglo da izgleda POTPUNO DRUGAČIJE: Glavna glumica "Uvoda u anatomiju" otkrila kako je sve POČELO

Bolnica u kojoj se odvija serija Uvod u anatomiju otvorena je već 17 sezona, ali nakon odlaska doktora Aleksa Kareva, u izvedbi Džastina Čejmbersa, svega 3 glumca iz pilot epizode nastavljaju dugogodišnji rad na ovom projektu.

1597313042_ellen.JPG
Foto: Printscreen/You Tube/ Jimmy Kimmel live
Oglas

Naime, reč je o Čandri Vilson, odnosno doktorki Mirandi Bejli, zatim Džejmsu Pikinsu mlađem, koji tumači doktora Ričarda Vebera, i naravno, Elen Pompeo, u ulozi čuvene doktorke Meredit Grej. No, ovo što ste upravo pročitali, moglo je da izgleda potpuno drugačije… O čemu je reč, otkrijte u nastavku teksta.

Pročitajte još: ZA SRBE SPECIJALNA PONUDA! U ovom hotelu deca borave BESPLATNO, a dobija se i POSEBAN POPUST (FOTO)

Poslednja glumica koju smo naveli, otkrila je zašto je odlučila da istraje u snimanju epizoda dugi niz godina. Prema iskrenom priznanju u podkastu Unbothered, presudila je životna dob u kojoj je bila kada je potpisala prvi ugovor. Da je imala, na primer, 25 godina, zadržala bi se 6 godina, na koliko se obavezala, a zatim bi napravila zaokret u karijeri. Međutim, na pragu 40-ih nije bila spremna da ponovo odlazi na audicije u nadi da će dobiti ulogu na filmu, pa priliku koja joj se ukazala posmatra kao blagoslov.

Pročitajte još: Ovih 5 POZNATIH GLUMICA su bile na audiciji za ULOGU REJČEL GRIN u „Prijateljima“

Shvatila je da joj je porodica ipak na prvom mestu, jer nažalost nije imala tako srećno detinjstvo. Kako se ostvarila u ulozi supruge i majke 3 divna deteta, želela je miran život, kako bi ispunila prazninu koju je godinama osećala. Stoga je odabrala sigurnu zaradu u odnosu na nova poslovna iskušenja.

Pročitajte još: Novi holivudski par? Bredli Kuper i Dženifer Garner uhvaćeni na plaži (FOTO)

Pre premijernog prikazivanja serije 2005. godine, glumica se oprobala na filmu, gde izdvajamo uloge u Catch Me If You Can (2002), zatim Old School (2003), te Daredevil (2003). Pored toga, gledali smo je i u serijama Law & Order, Strong Medicine i Friends, a nakon što je prihvatila da zaigra doktorku Meredit Grej, kao što smo pojasnili, nije imala druge glumačke izlete.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas