Oglas
· · Komentari: 0
ZVEZDE

Elizabet Harli je u UŽASU provela poslednju godinu i na poseban način proslavila kraj izolacije (FOTO)

Elizabet Harli je izolaciju provela na imanju i poslednje veče je odlučila da proslavi.

1620715007_Elizabet.png
Foto: EPA
Oglas

Britanska glumica je u nedelju proslavila kraj izolacije, pandemije, korona virusa i sve što ju je mučilo poslednjih godinu dana. Zvezda (55) se doterala i objavila sliku.

Pročitajte još: Mia Farou iskreno o Vudiju Alenu: On je zlostavljao našu decu!

- Nadam se da je ovo moj poslednji vikend u kući #lockdownisnearlyover - napisala je Liz Harli.

Na fotografiji Elizabet izleda prelepo u zlatnom topu kakav je nosila pre 30 godina, kada se probijala na svetskoj sceni. Dekolte je dubok, frizura je sređena sa blagim talasima, ima veoma malo šminke, a Liz na stolu ima tanjirić sa kavijarom.

Fanovi su oduševljeni i komentarisali su sliku koliko je lepa i da im njena lepota "cepa srce".

Elizabet i sin Demijan su proveli najveći deo korona virusa u kući, na imanju glumice. U posetu su im dolazili projatelji i rodbina, ali oni nigde nisu išli.

Godinu je provela na imanju, zaključana.

Britanska glumica je, čak, dala intervju pričajući o prelepom životu u Herfordširu koji je provela sa osmoro ljudi.

- Osećamo se kao familija iz serije "The Waltons" koja je bila popualrna 70-tih godina. Ima nas devetoro u kući, okupila sam familiju, majku, tetku i prijatelje koji imaju hronične bolesti - rekla je Elizabet.

Pročitajte još: Američka blogerka u Beogradu: Tamara je razlog zašto sam sanjala da dođem u Srbiju! (VIDEO)

- Potpuno sam paranoidna da ljude koje volim neću sačuvati bezbednim i nisam htela da ih razočaram, pa sam ih sve okupila kod mene. Jedino gde smo išli bile su lokalne radnje i uvek smo nosili maske i rukavice. Užasnuta sam virusom da će se uvući među najdraže - opisala je Liz Harli svoj život.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas