Oglas
· · Komentari: 0

Finalista takmičenja "Zvezde Granda" posato DEDA po treći put sa samo 42 godine: "Šta da vam kažem..."

Poznati pevač se u ovoj ulozi ostvario treći put

1692948089_Foto-Printscreen-YouTube-Zvezde-Granda.jpg
Foto: Printscreen/YouTube - Zvezde Granda
Oglas

Pevač Slobodan Batjarević Cobe, finalista treće sezone „Zvezda Granda“, u 42. godini postao je treći put deda.

Pevač je potvrdio srećne vesti da je njegov sin Nebojša juče dobio drugu naslednicu kojoj su roditelji dali ime Elisa.

- Deda po treći put, šta da vam kažem… Dobili smo veliku devojčicu, dugačka je 54 cm, teška 4,5 kilograma. Neka nam je živa i zdrava – ushićeno potvrđuje Cobe za Grand i dodaje da nikad srećniji nije bio.

Foto: Printskrin/ Instagram - cobebatjarevic_official

- Prelep je osećaj biti deda, svaki put kad dobijem unuku ja se radujem kao nikad do sad. Voleo bih još mnogo unuka da dočekam, a kako vidim biće ih, ma samo nek’ se širi porodica. Dok sam bio mlađi, tj kad sam imao 20 godina, svi su govorili da se unuci vole više od dece, eto hvala Bogu, dočekao sam dve unuke od sina, Anu i Elisu i od ćerke Slađane imam unuka Dijega, mog najlepšeg dečka. I mogu vam reći, stvarno se unuci vole više od dece. Ma, prelep je to osećaj, ispunjen sam u svakom smislu - istakao je Cobe.

Inače, i sam pevač oženio se sa samo 18 godina, te ne čudi što je rano i postao deda.

Budući da je najmlađi deka na estradi, otkrio je i da li će mu smetati da ga od sad oslovljavaju sa deda.- Neću biti deda, biću deka Cobe (smeh), to je slađe - s osmehom završava pevač i dodaje da je najvažnije da je dete zdravo i srećno i da mu nije bitno kako će ga zvati, jer je na svoju ulogu deke jako ponosan.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas