Oglas
· · Komentari: 0

Gledamo je u brojnim domaćim serijama: Ovo je pravo ime glumice Nele Mihailović

Glumica Nela Mihailović već decenijama krasi naše glumište, ali malo ko zna njeno pravo ime.

1633849150_Untitled.jpg
Foto: YouTube printscreen / Novo jutro
Oglas

Nela je više od dve decenije u braku sa Vladimirom Petričevićem, bratom glumice Suzane Petričević, sa kojim ima dve ćerke - Martu i Petru. Pored mnogobrojnih uloga kako u filmovima, tako i u serijama, Mihailovićeva je dobila više nagrada tokom svoje bogate karijere.

Pročitajte još: Kakav PEH: Ana Nikolić objavila sliku sa NOVIM DEČKOM, a u komentarima se pojavila informacija da je OŽENJEN (FOTO)

Trenutno je gledamo u glavnoj ulozi Mare Raketić u porodičnoj seriji "Kolo sreće".

Ipak, malo ko zna da joj je nadimak Nela, a pravo ime zapravo Danijela.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas