· · Komentari: 0
VIP

Kakav PEH: Ana Nikolić objavila sliku sa NOVIM DEČKOM, a u komentarima se pojavila informacija da je OŽENJEN (FOTO)

Pevačica je jednom fotografijom napravila pometnju na društvenoj mreži Instagram.

1633786973_ana-nikolic.png
Foto: Printskrin/Instagram/ananikolicofficial

Iako se nakon razvoda od poznatog repera Stefana Đurića Raste Ana Nikolić nije pojavljivala u javnosti sa nepoznatim muškarcima, te se o njenom emotivnom životu nije mnogo znalo, sada se podigla prava prašina.

Naime, pevačica je objavila fotografiju na kojoj sedi u krilu misterioznog muškarca koji se zove Dejan, dok je on naslonio svoju glavu na njeno rame.

Pročitajte još: "Ista moja Slađa": Đanijev komentar na snimak Ane Nikolić izazvao preko 100.000 reakcija - GORE društvene mreže! (FOTO)

Ana i Dejan deluju jako prisno na fotografiji.

Ono što je izazvalo pravu pometnju jesu komentari koji su se nizali ispod fotografije, a posebnu pažnju privukla je informacija koja se pojavila među komentarima - da je Dejan zapravo oženjen.

Nekim Aninim pratiocima se veoma dopalo to što misle da je pronašla srodnu dušu i da je konačno srećna u ljubavi, dok su drugi komentarisali kako joj on ne može da se poredi sa njenim bivšim Stefanom Đurićem Rastom.

Neki su čak ostavljali komentare da je njen novi izabranik zapravo oženjen. Prema pisanju medija, oni su zajedno dva meseca, ludo su se zaljubili i on je navodno ostavio ženu zbog pevačice.

"I treba da budeš srećna", "Konačno slika sa dečkom", "To je oženjen čovek i zbog nje ne viđa decu", "Pustite ženu neka uživa", "Primitivno je komentarisati tuđe živote", "Zar posle Raste ljubiš ovog?", glasili su neki od komentara ispod fotografije.

Pevačica se još uvek nije oglašavala povodom ovih komentara, ali ih nije ni uklonila sa društvene mreže.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.