Oglas
· · Komentari: 0

Glumac smršao čak 30 kilograma zbog uloge: Milan Marić učinio gotovo nemoguće (FOTO)

Koliko mu je glumačka karijera bitna, možemo videti po tome na šta je sve spreman da uradi zbog uloge

1657113178_UntitledmNMnnmmkk.png
Foto: Printscreen/ Instagram - eugensmesni
Oglas

Poznati glumac Milan Marić je u usponu svoje glumačke karijere. Imao je brojne velike uloge koje su ga proslavile, a ono što je karakteristično za njega je i to da je ljubimac pripadnica lepšeg pola. Dame ga obožavaju zbog njegovog šarma, a uloga zbog koje su ga svi zavoleli je bila uloga Tome Zdravkovića u filmu "Toma".

NJegov izgled se znatno menjao iz uloge u ulogu, a najveća promena se desila kada je zbog filma "Dovlatov" morao drastično da se ugoji.

Pročitajte još: Branku Cvejiću se bore za život: Poznati glumac priključen na kiseonik

Tada je imao 103 kilograma, što je previše. Za ulogu u filmu "Toma", smršao je oko 30 kilograma. Tada je imao svega 79 kilograma.

Foto: Printscreen/ Twitter

Promena je bila i više nego neverovatna, ali ni što se tiče mršavljenja ni nabacivanja težine, Mariću to nije bio problem. 

- Bio sam toliko uzbuđen kada sam dobio ulogu u filmu "Dovlatov" da mi ništa nije bilo teško. Dobio sam prvu glavnu ulogu na filmu, u stranoj zemlji i sa jednim velikim rediteljem. Meni to nije bilo traumatično iskustvo. Ne smatram da mi je uništilo život, već da je zanimljivo fizički se transformisati zarad uloge i naučiti strani jezik - rekao je Marić svojevremeno, prenosi "Telegraf.rs"

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas