· · Komentari: 0
MUZIČKE ZVEZDE

Godinama se bori sa VIŠKOM KILOGRAMA, a onda se konačno skinula i "zapalila" Hurgadu! Evo kako izgleda MILICA TODOROVIĆ (FOTO)

Popularna pevačica priznaje da se neprestano bori da postigne i održi savršenu kilažu

1624480700_milica_todorovic_26012018_0007.jpg
Foto: Ataimages

Popularna i uspešna mlada pevačica, Milica Todorović nadaleko je prepoznatljiva po svom šarmu, bezgraničnom smislu za humor i šalama pre svega na svoj račun,Jedna od neizostavnih šala tiče se i njenih kilograma, odnosno neprstane borbe same sa sobom da se drži zdrave ishrane i zdravih namirnica.

Pročitajte još: Miloš Biković na teškim mukama: Pogledajte ko mu zadaje ozbiljne probleme (VIDEO)

U poslednje vreme na društvenim mrežama pohvalila se napornim treninzima, a onda se i u javnosti pojavila sa savršenom figurom i vidno smanjenim brojem kilograma. Sada je otišla korak dalje i pokazala savršeno izvajano telo i popularne pločice na stomaku na kojoj joj mogu pozavideti i aktivne sportistkinje.

Milica Todorović na odmoru

Pročitajte još: Tanja Savić konačno je vratila decu u Srbiju, a ovaj najemotivniji trenutak promakao je svima (VIDEO)

Pevačica Milica Todorović trenutno je na odmoru u Egipatskom letovalištu Hurgada, odakle je svoje pratioce na društvenim mrežama počastila vrelim fotografijama u kupaćem kostimu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.