· · Komentari: 0

Hejli Biber prvi put o moždanom udaru: "Definitivno najstrašniji trenutak u mom životu"

Hejli Biber, poznata manekenka i supruga Džastina Bibera, odlučila je da podeli priču o tome šta se događalo kada je doživela manji moždani udar prošlog meseca

1651127551_Untitled.jpg
Foto: YouTube printscreen/ Hailey Rhode Bieber

Manekenka je na You Tube kanalu podelila video pod naslovom „Pričam svoju priču“.  Hejli (25) želela je da podeli sa obožavaocima da želi da objavi informacije o tome šta se dešavalo sa njenim zdravljem.

Pročitajte još: PERUTANJE, TAMNE FLEKE ILI DEPIGMENTACIJA? Otkrijte “švajcarsku tajnu” zdrave kože

- Imala sam zastrašujući incident 10. marta. Dan je bio potpuno normalan, imala sam normalnu konverziju i bili smo usred razgovora. Ođednom sam imala čudan osećaj kao da mi je prošao niz ruku i rame, sve do vrhova prstiju - započinje priču Hejli.

Kaže da su prsti počeli da joj trnu, a Džastin ju je pitao da li je dobro. Kada je pokušala da odgovori drugi put kada ju je pitao, nije mogla.

- Kada sam htela da odgovorim, nisam mogla da govorim. Desna strana lica je počela da visi, nisam mogla da izgovorim rečenicu. Tako da sam očigledno odmah pomislila da dobijam moždani udar - nastavila je Hejli.

Džastin je zamolio nekoga da pozove hitnu.

Pročitajte još: Da li ste čuli za Eptaderm? Švajcarski naučnici su stvorili linije koje ciljano neguju ova stanja kože

- Definitivno najstrašniji trenutak u mom životu. Toliko mi je stvari prolazilo kroz glavu. Mogla sam da hodam potpuno dobro, u tom trenutku, bio je problem govora.

Sačekala je hitnu pomoć i njen govor je polako počeo da se vraća. Nakon testiranja, otkrili su da je pretrpela mali krvni ugrušak u mozgu. Oni su to kategorisali kao prolazni ishemijski napad, koji je ona opisala kao „mini moždani udar“.

Nakon što je napustila hitnu pomoć, otišla je na detaljnije testiranje. Ubrzo su otkrili da ima otvoreni foramen ovale, urađen joj je zahvat, a video završava rečima da se sada oseća dobro.

BONUS VIDEO

 


 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.