Oglas
· · Komentari: 0
drugačije

Hejli Biber u najopuštenijem izdanju do sada: Kombinacija koju bismo svi bar jednom poneli (FOTO)

Hejli Biber je ovog puta u trenerci.

1627454847_e4ee1b0d46dfe4834e8cad8f1103f69ef4d18da4.jpg
Foto: epa
Oglas

Hejli Biber, manekenku i suprugu poznatog pevača Džastina Bibera uglavnom viđamo u elegantnim izdanjima. Hejli se ovog puta odlučila za opušten stajling.

Rešila je da podrži brend ulične odeće supruga i na doručak otišla u trenerci. Hejli je ponela veliku belu majicu, sive trenirke i zeleno-žute patike. Nekoliko pramenova kose pokupila je i vezala u malu, neobaveznu punđu. Svemu je dodala i naočare za sunce za još opušteniji izgled.

Pročitajte još: Kendal Džener u zanimljivoj kombinaciji: Dala ideju za novi letnji trend obuće (FOTO)

Vidi se da joj je u ovoj kombinaciji udobno i ne možemo reći da i sami ne izađemo nekada ovako obučeni, bar do prodavnice.

Džastin je ispratio Hejli po oblačenju i takođe poneo trenerku i duks dugih rukava.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas