Oglas
· · Komentari: 0

Jednoj je pomogla u karijeri: Da li znate koje DVE pevačice su kume Ane Bekute?

Na estradi ipak su moguća prijateljstva

1667373982_ana-bekuta.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Pevačica Ana Bekuta jedna je od retkih pripadnika domaće estradne scene koji uspeva da održi dugogodišnja prijateljstva, a mnoga od njih prešla su u kumstva.

Pročitajte još: Teodora Džehverović pokušala da se MASKIRA u Pamelu Anderson: Po mišljenju mnogih PEVAČICA je za Noć veštica izgledala kao Jelena Karleuša (FOTO)

Bekuta i Mira Škorić kume su duže od trideset godina, a Ana je zaslužna i za Mirinu karijeru, budući da je na samom početku mogla učiti od nje.

- Upoznale smo se na festivalu 'Raspevana jesen' i od tada se nismo razdvajale. Ona je tada nastupala sa svojim bendom 'Anabe' i povukla i mene sa sobom. Imale smo često zajedničke svirke. Ona mi je mnogo pomogla, od saveta koje mi je davala kao mladoj osobi, pa u svemu ostalom. I, eto, od tada datira naše prijateljstvo - ispričala je Mira jednom prilikom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mira Skoric (@miraskoric)

Ana Bekuta je bila Miri venčana kuma, a snimile su i dva dueta od kojih jedna pesma nosi simboličan naziv "Kumina pesma".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @anabekuta1__fp1

Interesantno je da je Bekuta u duhovnom srodstvu i sa koleginicom Sonjom Mitrović Hani, bivšoj supruzi vlasnika televizije "Pink" Željka Mitrovića.

BONUS VIDEO:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas