Oglas
· · Komentari: 0

Jelena Đoković objasnila zašto Tara i Stefan ne duvaju svećice za rođendan

Jelena Đoković je promenila ovu tradiciju

1662224642_adca8c4ec52bdcd348e8fe86730aeb884f5a1b19.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Jelena Đoković, supruga našeg proslavljenog tenisera Novaka Đokovića, je maksimalno posvećena vaspitanju svoje dece, sina Stefana i ćerke Tare. Ona prati sve što ima veze sa roditeljstvom, a prvenstveno se drži saveta Dr Šafali Sabari koja se zalaže za 'svesno roditeljstvo' u kom roditelji treba da preispitaju svoje ranije vrednosti i uverenja. Ona tvrdi da roditelji treba da slušaju i sebe kako bi mogli da slušaju decu i na taj način im osiguraju prostor za odrastanje kakvo zaslužuju.

Pročitajte još: Ovih DESET stvari bi trebalo da pitate vaše dete nakon povratka iz škole PRVOG SEPTEMBRA

Jelena je nedavno izjavila da nikada decu ne vaspitava batinama, da im pomaže da stvari nauče na kreativan i zanimljiv način, ali i da Stefan i Tara nikada ne duvaju svećice na rođendanskim tortama.

- Sveća je simbol nesebične žrtve, ona sagoreva sebe da bi drugima dala svetlost i sjaj. Ona je simbol života i prosvetljenja, otklanjanja strahova i mračnih misli iz našeg uma i srca i predavanju svetlosti Boga. Kako smo onda usvojili tradiciju slavljenja rođenja života tako što gasimo sveću na torti dok zamišljamo želju - rekla je Jelena nedavno za Story.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas