Oglas
· · Komentari: 0

Jelena Tomašević rame uz rame sa Bočelijem: Najvoljeniji tenor današnjice odlučio da mu Jelena bude gošća na koncertu (VIDEO)

Cela Srbija je bila ponosna na nju

1658570359_Foto-Ataimages.rs-Jelena-Tomasevic-Andrea-Boceli.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Jedan od najboljih svetskih tenora Andrea Bočeli nastupao je sinoć u Beogradu. Sa njim se na bini u jednom trenutku pojavila Jelena Tomašević, a cela Srbija je bila ponosna i oduševljena.

Ivan Bosiljčić nije želeo da krije koliko je ponosan na svoju lepšu polovinu, pa je izjavio: 

- Večeras sam možda najviše ponosan na Jelenu. Pre koncerta rekla je samo "spremna sam", vredno je radila svih ovih dana. Jelena je bila uzbuđena u porodici radost nije prestajala. Ona večeras predstavlja našu zemlju. Nina naša ćerka je jutros bila kod frizera, ima neke karnere preko ramena, o tome je najviše razmišljala. Ja bih možda najviše voleo da delim kadar sa nekim velikim svetskim zvezdama, videćemo šta budućnost nosi - istakao je Bosiljčić.

 

Dok je Jelena pevala sa Bočelijem, Ivan ju je snimao, a potom snimak objavio na Instagramu i napisao: "Šta se piše uz ovakav snimak? Evo, ja ne znam. Pišite vi..."

Pročitajte još: Za prelepu glumicu godine su samo broj: Nataša Ninković proslavila 50. rođendan, a pogledajte kakvu senzacionalnu TORTU je imala (FOTO)

Nakon toga usledili su komentari poput: "Bravo", "Ništa se ne piše... samo se sluša", "Zaplačeš od emocija i kažeš: Ovo je Jelena Ivanova"...

Nikola Rokvić nije mogao da sakrije oduševljenje svojom koleginicom i njenim nastupom, te je odmah podelio video uz opis: "Osvetlala obraz naše Srbije!!! Naš ponos!"

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas