Oglas
· · Komentari: 0

JELENI TOMAŠEVIĆ se ostvario san: Ovako nešto nisam mogla ni da zamislim

Srpska pevačica ostvarila san o kome je maštala kad je bila mlađa

1658232437_tomasevic_14032019_0048.jpg
foto: Ata images
Oglas

Pevačica Jelena Tomašević nastupaće u Beogradu sa čuvenim svetskim tenorom Andreom Bočelijem. Jelena rad poznatog Italijana prati od malih nogu a sada je dobila priliku i da podeli scenu sa njim.

 - Neizmerno se radujem tome što ću pevati sa Andreom Bočelijem i sve mi zaista izgleda kao san. Najveća sreća je u tome što znam da će se taj san ostvariti, jer kada sam počinjala karijeru nisam mogla ni da zamislim da ću jednog dana stati rame uz rame sa tako velikim umetnikom čiji rad odavno pratim i poštujem. Sigurna sam da ćemo se svi nezaboravno provesti i jedva čekam petak - ističe Jelena za Blic i dodaje.

Foto: Ata images

-Ovo je zaista divan period u mojoj karijeri i zbog toga sam odlučila da svojoj publici poklonim spot za moju najnoviju pesmu „Ne žalim“, u kojoj će, nadam se uživati tokom leta, a onda se na jesen vidimo sa novim pesmama koje s velikom ljubavlju pripremam za svoj treći studijski album, otkrila je pevačica koja je ekranizovala numeru koju je izvela na festivalu “Skale”, a sada ju je snimila u dve verzije, kao baladu i brži ritam.

Pročitajte još: Ceca sva u šljokicama: NJen nastup oborio sve rekorde, a ona sijla celo veče (FOTO)

Podsetimo, koncert Andree Bočelija održaće se u petak 22. jula u Boegradu, sa početkom u 21:30 časova.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas