· · Komentari: 0

"Još uvek nemamo potpunu vezu": Kloi Kardašijan o tome da su joj bili potrebni meseci da se poveže sa sinom

Kloi Kardašijan otvoreno govori o drugom majčinstvu

1686228810_94e844857ab8a6946f2a4ccd26bb6965db65f11b.jpg
Foto: Profimedia

Kloi Kardašijan je postala mama po drugi put preko surogat majke prošlog leta. Ona je nakon dolaska sina Tatuma na svet nekoliko puta govorila o iskustvu koje je imala sa surogat majčinstvom.

- Sa njim su potrebni meseci i još uvek nemamo potpunu vezu. Ne tretiram ga drugačije, samo se ponekad preispitujem - objasnila je Kloi, prenosi Pipl.

U svojoj ispovesti, majka dvoje dece kaže da želi da bude manje kritična prema sebi.

- Veoma sam ljubazna prema svima drugima, samo nisam baš ljubazna prema sebi. Ali biti mama je zaista jedno od najmagičnijih iskustava ikada. Ipak mislim da postoji razlika kada vam je beba u stomaku, beba zapravo oseća vaše pravo srce. Ne postoji niko drugi na ovoj planeti ko će vas tako iznutra osetiti, vašim srcem - iskrena je bila Kloi.

Kim napominje da je nekim ljudima lakše da se povežu sa bebama nakon surogat majčinstva nego drugima, objašnjavajući da je Kim imala potpuno drugačije iskustvo. 

- Kim je rekla da je noj bilo lako, a ovo nije lako.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.