Oglas
· · Komentari: 0

Kaća Grujić otvoreno o velikom gubitku: "Iznenadila me je njena smrt, za svojih trideset godina ništa me nije pogodilo više od toga"

Pevačica je bila jako vezana za baku i ne krije koliko joj je njen odlazak pao teško

1683804488_346106341_1396462624510010_7417454733587076644_n.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Pevačica Katarina Grujić od kada se pojavila na sceni "Zvezda Granda" do danas, uspela je da izgradi uspešnu karijeru i snimi velike hitove. Na privatnom planu ide joj podjednako dobro kao na poslovnom. Uživa u ljubavi sa fudbalerom Markom Gobeljićem sa kojim ima ćerku Katju.

Ipak, veliku prazninu u njoj ostavila je smrt bake za koju je bila jako vezana:

- Baka je umrla pre godinu dana. To je bilo jako teško jer sam ja celo svoje detinjstvo pre nego što sam krenula u školu provodila sa bakom i dekom iz Trstenika - počela je priču kroz suze u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović", pa dodala:

- Iznenadila nas je njena smrt, jednostavno osobe više nema. Ne pamtim da me je nešto za mojih trideset godina pogodilo više od toga. Bila sam jako vezana za nju.

Svojevremeno je otkrila zbog čega se ne pojavljuje često sa svojim izabranikom u javnosti:

- On to nije nikada javno ni krio. Marko nije iz ovog sveta i nije da mu sveta. Mada ispoštovao je svaki put. Kada sam se ja porodila on je stajao ispred 10 novinara i davao izjavu. Nije hteo, ali je ispoštovao zbog mene. Tako da ovo je moj deo posla, dok ovo nije njegov deo posla i ja se ne bunim.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas