· · Komentari: 0
POZNATI

Kako sada izgleda MILKA FORCAN? Povukla se iz javnosti pre 10 godina, a fotografije na Instagramu otkrivaju i šta radi (FOTO)

Svejevremeno proglašena za najmoćniju ženu u Srbiji, Milka Forcan danas uživa u mirnom, porodičnom životu.

1620825217_forcan.JPG
Foto: printscreen/ Milka Forcan

Milka Forcan nekada je važila za jednu od najuspešnih i najmoćnijih žena u Srbiji. Tokom 18 godina duge karijere u Delta Holdingu, bila je prisutna na svim bitnijim javnim događajima i konstantno izložena očima javnosti.

Šta se promenilo?

Od kad se 2010. godine profesionalno razišla sa Miroslavom Miškovićem, najbogatijim Srbinom, kojem je godinama bila desna ruka, Milka Forcan je odlučila da se posveti svom privatnom životu, a posao je stavila u drugi plan.

Forcanova je na društvenoj mreži podelila fotografiju u potpuno opuštenom izdanju u kojem nismo imali prilike da je vidimo do sada.

Priča se da i dalje povremeno radi u oblasti konsaltinga i lobiranja.

Na njenim društvenim mrežama danas ćete videti samo prizore sa putovanja i uživanja sa porodicom i prijateljima.

Pročitajte još: POLICIJA u Dubaiju privela na razgovor EDITU Aradinović i TAMARU Milutinović! (FOTO/VIDEO)

Pre nedelju dana, oko uskršnjih praznika, Forcanova je objavila fotografiju iz vikendice svojih prijatelja, na kojoj se prikazala u potpuno opuštenom izdanju.

U svojoj 51-oj godini, Milka izgleda odlično. Zategnuto telo i široki osmeh je i dalje krase.

Pratioci na Instagramu su oduševljeni: Barbika u travi; Nesvakidašnja lepota; Boginja koja hoda zemljom... 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milka Forcan (@milkaforcan)

Prvog decembra je izbacila fotografiju sa proslave ćerkinog 25-og rođendana na kojoj uživa u čaši crnog vina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milka Forcan (@milkaforcan 

Pre 13 nedelja je uspela da se nađe i sa prijateljicom Ivanom Lukić u Beogradu i izgledala je poput holivudske dive u klasičnoj crnoj kombinaciji uz diskretan nakit.

Pročitajte još: ANASTASIJA Ražnatović prošetala novu frizuru! Modni hit ili potpuni promašaj? (FOTO)

Po fotografijama može da se zaključi da je Milka zadovoljna svojim izborom da napravi poslovnu pauzu i posveti se sebi i porodici.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.