· · Komentari: 0
kraljevska porodica

Kako je princ Hari reagovao na boravak kraljice Elizabete u bolnici? Evo kada bi mogao da se očekuje njegov povratak u Englesku

Princ Hari i Megan Markl zaprepastili su fanove širom sveta kada su objavili planove da zvanično napuste uloge starijih članova kraljevske porodice početkom 2020. godine.

1635406688_profimedia-0633730188.jpg
Foto: Profimedia

Par se na kraju preselio u Ameriku, tačnije, Kaliforniju. Od tog vremena, raskol između vojvode i vojvotkinje od Saseksa i ostatka kraljevske porodice je navodno postao veći.

Megan se od odlaska iz Velike Britanije nije ponovo vraćama dok je Hari bio u dva navrata. U julu su se Hari i njegov brat princ Vilijam okupili da otkriju statuu u čast pokojne majke, princeze Dajane, a takođe je otputovao kući u aprilu na sahranu dede, princa Filipa.

Pročitajte još: Šta se dešava sa Dženifer Lopez i Benom Aflekom? Glumački par dugo nije viđen zajedno

Iako Hari nije u baš najlepšim odnosima sa mnogim članovima porodice, smatra se da je njegov odnos sa bakom, kraljicom Elizabetom, odličan.

- Kada je u pitanju ta veza sa kraljicom, ona je jaka kao i uvek - oni nemaju ništa osim ljubavi prema njoj - rekao je kraljevski autor Omid Skobi.

Potvrdu njihovoj bliskoj vezi daje i ime koje su dali ćerki, Lilibet, a prema nadimku kraljice.

Pošto je Hari navodno ostao blizak sa kraljicom, kako prenose britanski mediji, bio je veoma uznemiren kada je saznao za nedavni boravak bake u bolnici.

Hari se navodno uspaničio zbog vesti o hospitalizaciji kraljice.

Pročitajte još: Dakota Džonson, zvezda "50 nijansi" u jesenjem stilu koji ćemo viđati u narednom periodu: 70-e su na svakom koraku (FOTO)

Kako prenosi Us Weekly, princ Hari je bio izuzetno uznemiren kada je saznao da je njegova baka, kraljica Elizabeta II, primljena u bolnicu zbog zdravstvenih problema i osećao se dodatno bespomoćno jer je na tako velikoj udaljenosti od kuće, piše The List.

Veruje se da se Hari i dalje oseća krivim što nije stigao da se oprosti od dede, princa Filipa, koji je umro u 99. godini u aprilu.

Međutim, pošto se praznici već približavaju velike su mogućnosti da Hari ponovo dođe u Britaniju.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.