Oglas
· · Komentari: 0

Kako kraljica u pratnji KAMILA, koristi novootkrivenu moć: Želi da svoju decu učini najvećim zvezdama kraljevske porodice (FOTO)

Sada kada je od titule kraljice deli samo nekoliko nedelja, Kamila Parker navodno čini sve što može da od svoje dece napravi zvezde

1680518257_profimedia-0766074628-Kamila-Parker-.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Kako za Ok! magazin insajder navodi, deca koju je Kamila dobila iz braka sa bivšim mužem, Endruom Parkerom Boulsom,Tom Parker Bouls (48) i Laura Lopez (45) ''već dobijaju mnogo povlastica na račun svoje majke, a i ona sve ćešće koristi svoju novootkrivenu moć''.

''Čak se govori o tome da im daju stanove u Bakingemskoj ili Kensingtonskoj palati, ili u potpuno drugačijem kraljvskom posedstvu'', navodi izvor Radar.

U nameri da osigura uspeh, Kamila ''polako ali sigurno pridobija Čarlsovu porodicu. Svi se pitaju da li joj je ovo bio plan od početka, navodi strani izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vorsten (@vorsten_nl)


Bivša vojvotkinja želi, da njeni naslednici zauzmu bitno mesto tokom predstojećeg krunisanja, a od tada bi Tom i Lara ''trebalo da prisustvuju svim porodičnim okupljanjima''.

''Šuška se da će Kamilinih petoro unučadi biti deo ceremonije Čarlsovog krunisanja'', dodaje se još u Ok!, Ona želi da budu podjednako vidljivi, kao što su deca Vilijama i Kejt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZDFroyal (@zdfroyal)

I dok se buduća kraljica bori za svoju decu i unučiće, i njihovo mesto pod Bakingemskim suncem, jedno je sigurno- a to je da deca princa Harija i Megan Markl nisu ušla u uži izbor za ceremoniju, dok je njihovo prisustvo i dalje pod znakom pitanja.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas