Oglas
· · Komentari: 0

Kako su se upoznali Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj? Jedan susret im je promenio živote

Anastasija Ražnatović, sada Gudelj, izgovorila je čuveno "da" fudbaleru Nemanji Gudelju

1692971967_a9144553a50cbbd68b5176d94efc60aeaabf6b32.jpg
Foto: Printscreen/Instagram - raznatovicanastasija
Oglas

Pevačica Anastasija Ražnatović u tajnosti je izgovorila sudbonosno "da" svom izabraniku, fudbaleru Nemanji Gudelju, a ceremonija venčanja obavljena je u prisustvu najbližih.

Anastasija je blistala u neobičnoj beloj haljini koja je bila preko jednog ramena, dok je na krajevima imala velike karnere što je samo bio još jedan poen na strani elegancije. Ona je svoj poseban dan ponela haljinu marke "Lanvin", a za nju je izdvojila paprenih 2.559 evra, dok je na nogama imala sandale "Džimi Ču".

Nemanja i Anastasija ne kriju koliko su zaljubljeni i koliko usrećuju jedno drugo, a njihova priča počela je sasvim slučajno. Kako je svojevremeno izvor naveo za medije, njih dvoje upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a simpatije su se brzo i pojavile. Posle nekoliko zajedničkih izlazaka oni su otpočeli ljubavnu vezu.

Svetlana Ceca Ražnatovićje podelila prve impresije i otkrila šta je poželela mladencima.

"Presrećna sam, slavimo ljubav, Šta bi jedna majka poželela detetu nego srećan i dug brak prepun ljubavi i poštovanja", rekla je za Kurir.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas