Oglas
· · Komentari: 0
NOVA LJUBAV

KANJE VEST preboleo KIM KARDAŠIJAN: U tajnosti se viđa sa Irinom Šajk?!

Američki mediji ne prestaju da bruje o novoj romansi.

1622204942_kanje.png
Foto: Printskrin/Jutjub/The List
Oglas

Poslednjih dana internetom se širi informacija da je reper Kanje Vest preboleo rijaliti zvezdu Kim Kardašijan, sa kojom je bio u braku sedam godina.

Navodno se sada viđa sa manekenkom Irinom Šajk, prenose strani mediji.

Pročitajte još: Isplivala ŠOKANTNA tajna: Kim Kardašijan SPAVALA sa dečkom svoje sestre!

- Kanje Vest u tajnosti izlazi s Irinom Šajk, majkom deteta Bredlija Kupera - pisalo je u objavi jedne tračarske stranice na Instagramu.

Kanje i Irina se znaju još odavno, jer su neko vreme i sarađivali zajedno. Manekenka se 2010. godine pojavila u spotu za njegovu pesmu "Moć", u ulozi zlatnog anđela.

Izgleda  da je tada ostavila jak utisak na repera, jer ju je spomenuo u tekstu svoje pesme "Kristijan Dior".

- Želim da vidim Irinu pored Docen - rekao je u spomenutoj pesmi, misleći na dansku manekenku i supermodel Docen Krouz .

2012. godine Irina je nosila reviju za Kanjov modni brend na "Nedelji mode" u Parizu. Manekenka inače obožava Vestov brend, pa je prošli mesec viđena kako nosi majicu s njegovim potpisom.

Pročitajte još: Rođendan u stilu Kardašijanovih: Sve gošće su obučene kao princeze, a u sobi ne može da se hoda od BALONA

Ove glasine izgleda da nisu nimalo uznemirile Kanjovu bivšu suprugu Kim Kardašijan.

Neimenovani izvor rekao je za "The Sun" da Kim tračevi o navodnoj vezi između Irine i Kanja uopšte ne dotiču, i da ni ona ni njena porodica ne veruju u te glasine.

- Čak i da je to istina, sumnjam da bi se Kim uzrujavala - tvrdi spomenuti izvor.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas