Oglas
· · Komentari: 0

Kanje Vest se izvinio Kim Kardašijan: Reper stavlja tačku na tenzije

Kim Kardašijan i reper Kanje Vest zvanično su se razveli početkom ove godine

1663922635_profimedia-0400194115.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Zajedno imaju četvoro dece, a verovalo se da su idealan par i da do razvoda sigurno neće doći. Ipak, par je shvatio da nije jedno za drugo i nakon dvogodišnje parnice stavili su tačku na ljubav.

Tenzije su postojale sa obe strane, a sada se Kanje u intervjuu za Abc News i javno izvinio Kim jer smatra da je zbog dece to neophodno.

- Ona je majka moje dece i izvinjavam se zbog bilo kakvog stresa koji sam izazvao, čak i u svojoj frustraciji jer me Bog poziva da budem jači. Ali takođe, niko drugi ne treba da izaziva stres. Treba mi da ova osoba bude najmanje pod stresom, a u najboljem slučaju zdrava i što smirenija da bi mogla da odgaja tu decu - iskren je bio Kanje u interevjuu za pomenute medije.

Pročitajte još: Važi za "najnezanimljivijeg" glumaca u Holivudu, a partnerku nije predstavio deset godina: Ovo je mračna strana Tom Kruza

Kim Kardašijan nedavno je govorila o tome kako je veza sa Kanjeom Vestom uticala na njen status slavne ličnosti.

- Kada sam bila sa Kanjeom i on me je upoznavao sa mnogim ljudima, mislim da je to definitivno nateralo mnoge da imaju drugačiji nivo poštovanja - rekla je Kim u razgovoru sa Melom Otenbergom za izdanje časopisa Američki san.

Nekadašnji par je prvi put počeo da izlazi 2012. godine, a venčali su se 2014. Ipak, počela su neslaganja a Kim je podnela zahtev za razvod 2021. Imaju četvoro dece: Nort (9), Senta (6), Čikago (4) i Psalm (3).

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas