Oglas
· · Komentari: 0

Kim Kardašijan otkrila da ima dva nova poroka: "Moram malo da se opustim"

Kim Kardašijan rešila je da u uvede promene, te menja svoju rutinu

1672479430_4fff2d347f00f8de6a9374f2c48c191050dfbd74.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Zvezda (42) priznala je Gvinet Paltrou u podkastu da ima dva nova poroka.

Pročitajte još: Poslednja izjava Anđelke Prpić o BIVŠEM mužu: Glumica iskreno o ocu svog DETETA

- Počela sam malo da pijem u 42. godini. Kafa i alkohol. Osećam se kao da moram malo da se opustim - rekla je Kim glumici.

Kada je Paltrou pitala zašto je sada napravila promenu...

- Zašto da ne? Samo se osećam kao da puno radim i fokusiram se… ceo dan, to su sastanci u vezi sa proizvodima, testiranje stvari...Jednostavno se nikada ne osećam prijatno da se izležavam i ne radim ništa. Tako da je moja verzija toga bila da provedem neko vreme sa prijateljima i popijem piće, ostanem malo duže napolju, to verovatno ne bih uradila ranije - iskrena je Kardašijan, prenosi Pipl.

Pročitajte još: Ovu Latino glumicu su mnogi obožavali: Rodila dete PREDSEDNIKU, a nakon njegove UCENE gubi joj se SVAKI TRAG! (FOTO)

Kim je inače ranije uvek isticala da nije sklona porocima, ali verovatno da joj je turbulentna godina sa bivšim suprugom unela promene koja možda i nije želela.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas