Oglas
· · Komentari: 0

Klasična elegancija: MILAN MARIĆ i ovog puta izgledom oduševio ženski deo publike (FOTO)

Glumac i ovog puta oduševio ženski deo publike

1660552275_maric-naslovna.png
Foto: Instagram/Printskrin/eugensmesni
Oglas

Glumac Milan Marić ni ovoga puta nije razočarao ženski deo publike.

Miljenik lepšeg pola prisustvovao je Sarajevskom filmskom festivalu, gde je svojim stajlingm oduševio sve prisutne. Marić je ženske poglede mamio gde god da je prošao, a sa odelom koje je izabrao nije mogao da pogreši. Naime, za ovu priliku glumac je obukao svečano crno odelo, ispod koga je nosio crnu košulju. Crno nikada ne izlazi iz mode, a elegancija koju daje klasično odelo i ovog puta je bilo pun pogodak.

Glumac nije skidao osmeh sa lica, a sudeći prema društvu u kojem je bio i on sam je uživao čitavog dana.

Pročitajte još: "Pokušala sam da je skolinim iz kadra": Jelena Karleuša se na snimanju potukla sa glumicom Ninom Janković

Ovom događaju se pored Milana pojavio i veliki broj poznatih ličnosti, kao što su glumice Tihane Lazović, Jelene Đokić, Hane Selimović, koje su takođe prisutne prijatno iznenadile svojim stajlinzima.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas