Oglas
· · Komentari: 0

Kloi Kardašijan dobila drugo dete nekoliko meseci nakon raskida sa košarkašem: Da li će mu oprostiti neverstvo?

Najmlađa od sestara Kardašijan, Kloi Kardašijan, postala je mama po drugi put

1659786235_profimedia-0700216058.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kloi Kardašijan i njen bivši dečko košarkaš, Tristan Tompson, dočekali su svoje drugo zajedničko dete preko surogat majke, dečaka, piše Page Six.

Vest je za pomenuti portal potvrdio i predstavnik rijaliti zvezde. Zanimljivo je to da je par dobio dete sedam meseci nakon njihovog poslednjeg raskida.

Pročitajte još: Šta je potrebno za ovakav izgled? Figura IRINE ŠAJK dolazi uz ovaj JELOVNIK (FOTO)

- Kloi je neverovatno zahvalna na svemu. Želeli bismo da zamolimo za ljubaznost i privatnost kako bi Kloi mogla da se fokusira na svoju porodicu - zaključuje se u saopštenju.

Kli (38) i Tompson (31) ipak nisu ponovo zajedno, a videćemo da li će beba u porodici biti korak do njihovog pomirenja.

Par je prošao pravu buru u vezi usled brojnih navoda o prevari sa njegove strane. Razišli su se u februaru 2019. godine, a ponovo su se pomirili sledeće godine, ali NBA igrač bio je ponovo neveran. Par od tada više nije zajedno, pa je pitanje da li će mu Kloi ponovo oprostiti sve.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas