Oglas
· · Komentari: 0

KOGA LJUBI FRONTMEN GRUPE MANESKIN? Ona je italijanska influenserka, kojoj zavide mnoge žene širom sveta (FOTO)

Voli starije

1672753081_Maneskin-pevac-devojka-Ig-printscr.png
Photo: Instagram printscreen/ giorgiasoleri_
Oglas

Damiano David (23,) postao je planetarno poznat nakon pobede svog benda na Evroviziji. Osim žestokog rpk-nastupa, i provokativnih kostima, pažnju mnogih privukao je frontmen svojom pojavom. U jednom trenu, kao da je čitav svet bio zaluđen markantnim Italjanom duge kose.

Iako on drži do privatnosti, pa se o njegovom privatnom životu ne zna puno, ovaj put je ipak rešio da nešto i otkrije. Na svom Instagram nalogu, Damijano je objavio sliku sa svojom devojkom, koja je od njega starija 4 godine, čestitavši joj rođendan uz reči:

 

- +27, nikada se nisam bolje osećao da budem ''boy toy'' (dečko-igračka). Srećan ti rođendan, volim te, aludirajući šaljivo na razliku u godinama.

Pročitajte još: Damijano David doživeo transformaciju: Neverovatno podseća na BISENIJU iz "Porodičnog blaga" (FOTO)

Vrlo je verovatno da je ovo saznanje  mnoge obožavateljke rastužilo, ali sigurno je da je jedna žena srećna, i to ona koja je u vezi sa njim- Đorđa Soleri. Ona je poznata kao onlajn model i influenser. Đorđa je dosta uticajna i na Instagramu, gde deli sa pratiocima svoj život, kao i stil i putovanja. Ona je u jednoj objavi, na kojoj se nalazi zajedno sa Damijanom napisala:

- Možemo da živimo kao Džek i Sali ako želimo, gde me uvek možš naći. Imaćemo Noć veštica i Božić, i u noći
ćemo poželeti da se ovo nikada ne završi. Nedostaješ mi.

Pročitajte još: Damijano David u štiklama od 15 CENTIMETARA: U bazenu, sa naočarima za sunce i šampanjcem u ruci ponovo redefiniše pojam muškosti (VIDEO)

Par je navodno u vezi od 2017, pa iako su zajedno već 6 godina, i Đorđia i Damiano vole da drže svoju vezu daleko od očiju javnosti, te osim retkih objava na društvenim mrežama, o njima ne znamo puno.

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas