Oglas
· · Komentari: 0

Damijano David u štiklama od 15 CENTIMETARA: U bazenu, sa naočarima za sunce i šampanjcem u ruci ponovo redefiniše pojam muškosti (VIDEO)

Zaludeo je devojke širom Evrope, a sad je ponovo u žiži javnosti

1652431753_damijano.png
Foto:Instagram/printskrin/ykaaar
Oglas

"Maneskin" je prošle godine odneo pobedu na Pesmi za Evroviziju koja se održala u Roterdamu. Pomenuti bend, a posebno frontmen grupe Damijano David, stekao je ogromnu popularnost.Pripadnice lepšeg pola su poludele za njim što je Damijana svrstalo u najbolje frajere  Evrope. Zbog svoje harizme, originalnosti, ekscentričnosti, smelih poteza ne može nas ostaviti ravnodušnima.

Nedavno je "Maneskin" objavio tizer za singl "Supermodel", a kadrovi u kojima se pojavljuje Damijano u bazenu i štiklama zaludele su njihove mnogobrojne fanove.

Pročitajte još: Hrvati uz Konstraktu: Ne prestaju da pišu o njoj, a komentari oduševljenja se samo nižu

U bazenu, visokim potpeticama i sa čašom šampanjca u ruci prkosio je svim pravilima i podelama.

Nakon prošlogodišnje pobede na Evrosongu, Maneskin je stekao vrtoglavu popularnost i slavu, ali proglašenje pobednika propraćeno je velikim skandalom. Naime, u video prenosu finalne večeri u Roterdamu, izgledalo je kao da je frontmen "Maneskina" uzeo kokain sa stola u "zelenoj sobi". Snimak je izazvao burne reakcije javnosti, a pevač je dobrovoljno prošao na testu na narkotike. Kako je Francuska predstavnica 2021. godine bila drugoplasirana, nakon što se pojavio sporni snimak, francuski predsednik Emanuel Makron tražio je diskvalifikaciju Italije. Međutim, to se nije dogodilo.

Pročitajte još: Konstraktu očekuje ŽESTOKA KONKURENCIJA u finalu Evrovizije! Ovo je kompletan spisak 25 finalista

Demijano ima verenicu, Đorđiju Soleri, sa kojom već duže vreme uživa u ljubavi.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas