· · Komentari: 1
ŠOK

Kolege javno osudile potez Jadranke Barjaktarević: To je sramota šta je uradila (FOTO/VIDEO)

Pevačica se našla na meti kolega, zbog snimka u kome je na skupu u Crnoj Gori, pesmu Mitra Mirića pevala sa izmenjenim tekstom

1599593358_jadranka.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink

Nakon što je društvene rmeže preplavio snimak Jadranke Barjaktarević u kome peva pesmu Mitra Mirića "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije", čitava estrada se podigla i osudila ovakav njen potez.

Pročitajte još:  CRNOGORKA OBJASNILA: "Posvađasmo se je li SRPSKA ili CRNOGORSKA SALATA i niko ništa ne pojede" (FOTO/VIDEO)

Iako se ona pravdala da nije mislila ništa loše i da je u tom trenutku ponela atmosfera, jer su pristalice skupa na kome je pevala, izmenjale tekst pesme, kao i da ona nije razmišljala o tome šta izgovara, njene kolege nemaju nikakvo razumevanje za takav njen potez, već su je oštro osudile.

Među prvima je na Instagramu to uradila Katarina Živković, ali i Nikolina Kovač, Ljuba Perućica i mnogi drugi, koji smatraju da je karijeru započela i gradi u Srbiji i da njen ispad nikako nije smeo da se dogodi.

Foto: Instagram Printscreen/katarina_zivkovic official

- Ovo bih razumela da je neki sportski događaj bio u pitanju, gde je npr. Crna Gora pobedila Srbiju, gde bi sve ovo dobilo šaljiv kontekst, ali da toliko budeš alav i glup da nastupiš na političkom mitingu, otpevaš ovako nešto "ponesen energijom patriota" i time daš podršku mržnji i razaranju dva naroda, da ne kažem jednog naroda.Pa, u ovoj državi si postala popularna ovde si živela i zarađivala. Glupo da gluplje ne može biti i ozbiljan autogol za Jadranku - napisala je Kaća na svom Instagram storiju. Pogledajte sporni snimak.

Pročitajte još: Porodila se Sofija Milošević: Ponosni tata pokazao naslednika (FOTO)

Nakon niza ne baš tako prijatnih komentara, Jadranka je obavestila svoje pratioce da joj je Instagram profil ugašen. 

Kako će se ovaj potez, odraziti na njene nastupe u Srbiji, saznaćemo uskoro. Pogledajte snimak, zbog koga je Jadranka osuđena od strane javnosti.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.