Oglas
· · Komentari: 1
SKANDAL

SAMA PALA, SAMA SE UBILA: Nakon skandala OGLASILA se Jadranka Barjaktarević

Jadranka Barjaktarević prolazi kroz pakao nakon skandala koji je sama napravila

1599722848_rts_ng_17122019_0079.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Pevačicu su sve kolege osudile zbog nepromišljenog poteza, kada je na jednom nastupu u Podgorici izmenila reči pesme Mitra Mirića "Ne može nam niko ništa" i otpevala  "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije".

Pročitajte još: "Trebalo je da kaže: AKO MOŽE TOMPSON, MOGU I JA!" Aca Lukas BRUTALNO odgovorio Jadranki Barjaktarević

To je izazvalo pravu buru kod njenih kolega, ali i čitave nacije u Srbiji. Jadranka se oglasila i rekla da se oseća jako loše i da je poslednjih dana na lekovima:

- Sama sam pala, sama se ubila. Jako mi je žao zbog cele situacije, otkako se to desilo nisam pri sebi i ne osećam se uopšte dobro. Pijem lekove da se smirim. Ja imam toliko prijatelja u Srbiji, da nikako ne bih mogla da išta loše za njih kažem. Teško mi je ne znam gde sam, nažalost sad nema nazad. Ja nisam ničija, ja ne pevam nikome, ja pevam samo za narod. Nadam se da će jednog dana proći sve ovo - rekla je Jadranka, a onda prokomentarisala i to što su je kolege osudile.

Pročitajte još: Kolege javno osudile potez Jadranke Barjaktarević: To je sramota šta je uradila (FOTO/VIDEO)

- Čula sam sve, ali svako ko me zna, zna da volim i Srbiju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas