Oglas
· · Komentari: 0

Legendarna pevačica razočarana u kolege: Zahvaljujući fanovima znam da sam Lepa Lukić

Pevačica se požalila na kolege

1642256414_lepa-lukic.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

Lepa Lukić, pre dva dana napunila je 82. godine, a kako je i sama istakla, niko od kolega se nije setio da joj čestita rođendan.

Pročitajte još: Veoma je PONOSAN na nju: Ovo je ĆERKA Tike Stanića - ne bavi se glumom, već pomaže najugroženijima (FOTO)

- Niko od kolega mi nije čestitao rođendan, niko me nije zvao s estrade. Tu su mi moji fanovi iz Osijeka, oni vode moj fan-klub, svake godine dolaze, tu je moja snajka. Nisam imala nikakve želje, ja ne slavim rođendan. Ranije sam ih vodila na ručak u neki restoran, a ove godine smo kod mene u stanu. Spremili smo sarme, pečenje. Ja sam pravila supu, a snajka pečenje i sarmu - rekla je pevačica u jednom dahu.

Ona se pohvalila i kako je dobila dosta poklona koje su joj doneli fanovi i prijatelji. Naime, oni su joj napravili kolaž s njenim slikama i slikama na kojima je s kolegama s estrade.

- Ne bih ni znala kakve slike imam, ne bih znala da sam se slikala da mi oni ne donesu ovako. Da nemam fanove, ne bih znala da sam Lepa Lukić. Ja sam rođendan slavila u mladosti, sada ga samo obeležim. Kada mi je majka bila živa, imale smo tradiciju da negde odemo ona i ja same. Nedostaje mi ona kada dođe ovaj dan. Mislim da ću i, kada umrem, da žalim za majkom - rekla je slavljenica, koja je lagano gazi devetu deceniju života.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas