Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

LJupka Stević šokirala pratioce na Instagramu: Zamišljala da je trudna, pa radila OVO (VIDEO)

Pevačica ne prestaje da intrigira javnost

1601970100_amigi_22092020_0097.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

LJupka Stević, noćas je na lajvu ponovo iznenadila svoje pratioce, kada je sa njima podelila tajnu.

Pročitajte još: Seka Aleksić progovorila o odnosu sa Darom Bubamarom

Naime, pevačica već nedeljama ne prestaje da intrigira javnost, svojim odnosom sa generalom Dragišom Simićem. Nakon što je došlo do skandala u kome mu je razbila oba automobila i nakon medijskih gostovanja u kojima su oboje pričali o nemilom događaju, LJupka je sada podelila i nekoliko stvari u koje javnost nije upućena.

Ona je sinoć na Instagramu u lajvu pričala sa svojim pratiocima i otkrila da je zamišljala da je trudna, pa je radila i neobične stvari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Slusate li novu pesmu "Ne stidim se" ?

A post shared by LJupka Stevic (@ljupkastevic) on

- Da nije bilo vas, ne znam kako bih prevazišla ovaj period. Opet sam se rasplakala. Snimila sam pesmu za dva sata iz srca i duše. Ja sam jastuk ispod spavaćice nosila i kada sam ostajala sama, to jesam radila, mislim da je svaka žena - rekla je LJupka na Instagramu  i dodala:

Pročitajte još: Rasta je uhapšen u Beogradu, a ove stvari sigurno niste znali o reperu

- Ne stidim se svoje ljubavi, ali me svega sramota, to je živa istina... Ja sam ozbiljno okaljala moj obraz, moja porodica prolazi kroz pakao, nisam smela to sebi da dopustim. Ja nisam takva devojka, u meni nema zla, videli ste. Prvog dana sam izašla pod lekovima i svašta pričala i kada sam sve to odradila, morala sam sebe da pravdam po emisijama, birala sam reči. Ispoštovala sam sve kada mi je bilo najteže, bila je po koja suzica, ali sam se suzdržavala. Muški sam to podnela - zaključila je pevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvala Vam neizmerno 💖

A post shared by LJupka Stevic (@ljupkastevic) on

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas