Oglas
· · Komentari: 0

Marija Šerifović otkrila detalje ljubavnog života: Pevačica iznenadila odgovorom

Kao i uvek, Marija je bila otvorena i bez dlake na jeziku

1658905422_marija_serifovic_16082017_002.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Ona retko govori o svom privatnom životu, ali rešila je i da stane na kraj spekulacijama i tračevima. Marija je u emisiji "Premijera" priznala da godinama živi bez ljubavi, ali i da do sada nije predstavljala svoje izbore javnosti iz jednog razloga:

- Niko još nije bio interesantan, da ne kažem vredan, da bi bio predstavljen, a s druge strane, moji izbori do sada nisu bile javne osobe, tako da nema nikakve potrebe za tim. Samo pišite, samo rokajte. Već nekoliko godina se ne dešava ništa na ljubavnom planu i super mi je. Fantastično živim i bez ljubavi - poručila je Šerifovićka.

Pročitajte još: Zorica Marković se prepolovila: Pevačica pozirala u HALJINI, izgleda bolje nego ikad (FOTO)

Prija joj život u Americi jer, kako i sama kaže, može da vodi običan život:

- U Kaliforniju idem godinama, jer tamo mogu da živim jedan sasvim običan život. Tamo mogu da živim jedan prost život, u kojem nema javnog života - izjavila je pevačica u ''Premijeri''.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas