Oglas
· · Komentari: 0

Marko Janketić postao otac: Glumac držao u tajnosti da je pre 18 meseci dobio prvo dete, a sada čeka još jedno

Glumac Marko Janketić (39) već osamnaest meseci ima najlepšu ulogu, tata je jedne devojčice

1666011588_Untitled.jpg
Foto: YouTube/ Printscreen/ RTS Zabava
Oglas

Odmeren i diskretan kad je privatni život u pitanju, u želji da zaštiti svoje najbliže, sada prvi put otkriva da uživa u ulozi oca, kao i da sa svojom izabranicom na proleće očekuje još jednu bebu, piše Glorija

- Mama je divna žena, ne bavi se javnim poslom. Razumeli smo se i sporazumeli iz prve, što je, pored velike ljubavi i međusobne privlačnosti, presudno uticalo da izgradimo kvalitetan odnos objašnjava Marko i nastavlja:

- Ima jedan divanstih iz pesme "Na Bogojavljensku noć" Đorđa Balaševića koji kaže: "Bila je moja ljubavnica, saborac i najbolji drug." To su tri najvažnije kategorije koje su presudne za vezu. Da imate strast, da budete saborci i bijete iste bitke, a ne svako svoju, i da jedno drugome budete najbolji drug. Jer ima nešto što se ne govori nikome osim najboljem drugu, odnosno partneru. Sve to me je privuklo, nas dvoje imamo iste ideje o tome kako život treba da izgleda, iste ciljeve i vizije.

Pročitajte još: "Opstali smo zahvaljujući snazi naše ljubavi": RODITELJI Viki Miljuković nikako nisu podržavali njen BRAK

Sin doajena srpskog glumišta Mihaila Miše Janketića odrastao je u velikoj porodici, sa bratom dve sestre, i voleo bi da i sam stvori takvu.

- Mi Janketići smo privrženi jedni drugima i negujemo tradicionalne vrednosti. Gledam moju majku Svjetlanu, ona je sad udovica, ali nije sama. Deca su oko nje, ima unučiće, potomstvo koje je sad udvostručeno, volimo je i pazimo. Naravno, roditelji ne bi trebalo da prave decu da bi ih ona kasnije pazila, ali to je lepo i normalno. Pažnju koju smo mi dobijali od naših roditelja sad uzvraćamo i svojoj deci i roditeljima - rekao je Marko za magazin Glorija.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas