Oglas
· · Komentari: 1
MUZIČKE ZVEZDE

"Mečka koja nosi FEJK": Evo kako je počeo ESTRADNI RAT Karleuše i Seke Aleksić

Nije samo Ceca na meti opaski Jelene Karleuše.

1613598272_seka-i-jeca.png
Foto: InstagramScreenShot/karleusastar/seka_aleksic
Oglas

Popularna balkanska zvezda Jelena Karleuša poznata je po svom britkom jeziku, ali i opaskama koje iznosi na račun svojih koleginica. Baš te opaske dovele su do estradnog "rata" i sa pevačicom Sekom Aleksić davne 2006. godine kada je Seka Aleksić tek zakoračila na srpsku estradnu scenu.

Pročitajte još: Preminuo Lari Flint - Izdavač časopisa "Hustler"

Naime, za jedan nedeljnik Karleuša je tada Aleksićevu nazvala "mečkom koja nosi fejk Luj Viton”.

Tako su krenule međusobne prozivke između ove dve pevačice, koje su trajale godinama. Promenile su ih uloge majki, kada su odlučile da spuste loptu i posvete se svojim porodicama umesto međusobnom prepucavanju.  

Pročitajte još: Buba Koreli se oglasio prvi put nakon hapšenja: "Imam potrebu da kažem..." (FOTO)

Vrhunac pomirenja trebalo je da usledi krajem 2012. godine, kada je snimljena “skrivena kamera” za jednu srpsku televiziju u kojoj je trebalo da se Seka Aleksić i Jelena Karleuša pomire, ali se to nije dogodilo.

Nakon svega, Seka Aleksić zaboravila je na sukob i Jelenu javno podržala kada su u medijima osvanula njene fotografije na kojima je potpuno naga.

- Bez obzira na sve! Treba imati u vidu da ova žena ima pre svega dvoje dece! Da je majka, ćerka, supruga… Ne stajte joj na muku! LJudski je - napisala je pre tri godine Seka Aleksić na svom instagram profilu.

Nakon toga, Jelena Karleuša više nije iznosila svoje stavove ni opaske na račun Aleksićeve.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas