Oglas
· · Komentari: 1
PREOKRET

Megan Markl NE MOŽE DA VERUJE: Tijaru princeze Dajane neće naslediti Lilibet, već neko DRUGI (FOTO)

Megan Markl bacila je oko na čuvenu tijaru koju je Lejdi Dajana nosila na venčanju sa princom Čarlsom. Međutim, prema pisanju britanskih medija, tijaru neće naslediti njena ćerka Lilibet, već drugi član kraljevske prorodice.

1635085264_megan.png
Foto: Printskrin/Jutjub/TODAY
Oglas

Iako su meseci prošli od skandaloznog intervjua koji su Megan Markl i princ Hari odradili sa poznatom voditeljkom Oprom Vinfri, fama oko bivše vojvotkinje nikako da se smiri.

Jedna od činjenica koja je i te kako podigla prašinu jeste i odnos među jetrvama - Kejt i Megan, a koliko su natpisi daleko otišli, svedoči i to što je priča dogurana do toga da se sada vojovtkinje navodno nadmeću i za najvredniju stvar koju je pokojna Dajana ostavila u nasleđe.

Pročitajte još: Megan Markl ZABLISTALA u boji koja je bila popularna prethodnih SEZONA, ali joj zbog jednog detalja SVI ZAMERAJU (FOTO)

Kako prenosi "The Sun", u pitanju je skupocena tijara ukrašena sa preko hiljadu dijamanata, koju je princeza Dajana nosila na svom venčanju sa princom Čarlsom.

Navodno je Megan bacila oko na ovu tijaru, smatrajući da je logično da će pripasti njenoj ćerki, Lilibet Dajani. Zapravo, od momenta kada je mala Lilibet došla na svet, Megan je ubeđena da će ona jedina biti prava naslednica princeze Dajane, jer između ostalog nosi i njeno ime.

Međutim, njeni navodni planovi pali su u vodu jer tijara neće pripasti njenoj ćerki, već nekom drugom članu kraljevke porodice.

Naslednica jedne od najvrednijih tijari biće Šarlot, koja i sama u svom imenu ima i ime svoje bake Dajane. Moći će da je nosi kada odraste, tvrde izvori bliski kraljevskoj porodici, ali nije isključeno ni da će morati da sačeka sopstveno venčanje, kako bi se ispoštovale stroge procedure.

Tradicija u kraljevskoj porodici

Australijski časopis "New Idea" tvrdi da Šarlot zna za tijaru i jedva čeka da je jednog dana isproba.

Tijara "Spenser" bila je u Dajaninoj porodici skoro čitav vek pre nego što ju je nosila na dan venčanja 1981. godine sa Čarlsom.

Tradicionalno, kraljevske neveste čekaju do dana venčanja pre nego što prvi put nose ovakav komad. Megan Markl je od kraljice pozajmila tijaru za venčanje sa Harijem 2018. godine, koja je izvorno pripadala kraljici Mariji, ali kada je u pitanju Dajanina kruna, nažalost mala Lilibet ostaće praznih ruku, prenose britanski mediji.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas