Oglas
· · Komentari: 0

Metju Peri optužen da je napadao žene: Strašne optužbe na račun pokojnog glumca

Pokojni glumac Metju Peri optužen je da je fizički napao nekoliko žena.

1704958293_12b8c1bde8eca1edcbcf98a94834720c71e81cc6.jpg
Foto: profimedia
Oglas

U navodne žrtve slavnog pokojnog glumca ubraja se i njegova bivša verenica Moli Horvic, otkrio je izvor blizak zvezdi, prenosi Dejli mejl.

Šokantne optužbe opisuju kako je pokojni Metju Peri "bacio stočić za kafu" na Moli, nakon što je posumnjala da je vara.

Takođe se priča i da je gurnuo Morgan Mozes, koju je upoznao na klinici za odvikavanje i koja je postala njegova "trezna prijateljica". On ju je "bacio na krevet" tokom žestoke svađe u martu 2022. godine.

Ove tvrdnje sada prete da ukaljaju Perijevo ime, nakon što je preminuo u 54. godini u oktobru nakon predoziranja ketaminom dok je bio u hidromasažnoj kadi u njegovom domu u LA.

Optužbe takođe predstavljaju i vrlo mračnu sliku o glumcu koji je mnogima bio omiljena zvezda.

Inače, Peri je u svojim memoarima iz 2022. "Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar", tvrdio da je konačno bio trezan, nakon višestrukih neuspešnih pokušaja da se očisti i da je za taj uspeh dao 9 miliona dolara.

Ipak, sudeći po tome kako je završio, čini se da to nije bila istina.

Uprkos medicinskom timu koji je non-stop bio sa njim u kući, Metju je u nekoliko navrata putem aplikacija za upoznavanje uspevao od raznih devojaka da nabavi opijate.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas