Oglas
· · Komentari: 0

Mili o uspesima Aleksandre Prijović: "Ona je primer za veliku zvezdu"

Kompozitor i član žirija u takmičenju „Zvezde Granda“ Aleksandar Milić Mili podelio je svoje impresije nakon tri uspešna koncerta Aleksandre Prijović u Beogradskoj areni

1696255238_Untitled.jpg
Foto: ATA images/ Youtube/ printscreen
Oglas

Mili je otkrio i da se čuo sa pevačicom, kao i da je uveren da smo dobili još jednu veliku zvezdu.

- Čestitao sam Aleksandri još u aprilu čim je zakazala drug Arenu. Mislim da je to jedan fantastičan uspeh i baš zaslužen. Ona je primer za veliku zvezdu. Nema nikakvih kontroverzi, porodična je osoba i divno peva. Baš smo se jutros nešto dopisivali. Uživao sam prateći sav njen uspeh – rekao je Mili i otkrio kako se Prija oseća nakon ovog uspeha:

- Mislim da je ona oduševljena, ali nije to neko veliko iznenađenje. Ona već ima dugu turneju koja je jako posećena, ima jako puno dobrih pesama, puno hotova. Nije to veliko iznenađenje, ali kada se desi, mislim da je ona sada tačno tamo gde je htela da bude. Mislim i da su emocije koje je pokazala na koncertima iskrene – rekao je Mili.

O tome koliko su ponosni svi iz „Zvezda Granda“ Mili je rekao:

- Ne znam za „Zvezde Granda“, ali meni je jako drago i mislim da smo dobili još jednu veliku zvezdu – dodao je Mili.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas