Oglas
· · Komentari: 0

MILICA PAVLOVIĆ na nastupu opet pokazala kakav je čovek: Ovakav GEST joj devojka iz publike nikad neće zaboraviti (VIDEO)

Pevačica još jednom pokazala kakav je čovek i oduševila sve

1659596829_milica-pavl-nasl.png
Foto: Instagram/Printskrin/senoritamilica
Oglas

Nakon što je objavila album "Posesivna" koji broji čak 15 pesama od kojih su sve preko noći postale hit, Milica Pavlović, odlučila je da i dalje nije vreme za odmor. Ona ove letnje sezone radi punom parom i skoro svako veče nastupa.

Pevačica osim što je vredna, poznata je i po tome da jako vodi računa o svojim fanovima za koje kaže da su razlog žašto postoji ovoliko godina na javnoj sceni.

Ona je nedavno sela na jednom nastupu sela pored devojčice na travu i sa njom razgovarala par minuta, a sada je uradila nešto jako slično.

Pročitajte još: Anastasija Ražnatović otkrila nepoznate detalje iz života: Pevačica otkrila zbog čega je Veljko kritikuje, a evo da li se takmiči sa Cecnom

Naime, jednom od njenih nastupa prisustvovala je devojka koja je najverovatnije raskinula sa dečkom i bila jako emotivna. Milica je uočila devojku kako plače uz pesmu koju je pevačica snimila sa Sašom Matićem "Oko moje", te je čučnula, zagrlila je i specijalno je njoj posvetila.

 

Ono što je dodatno oduševilo sve prisutne u klubu a i ljude na društvenim mrežama je što je Milica stihove "ko si bez mene tako daleko, niko i nista a ja sam bar neko" izmenila u "lutko ti si uvek neko".

Ovime je pevačica aludirala da je povređena devojka iz publike uvek neko i da ne bi trebalo da zaboravi koliko vredi bez obzira kako se trenutno oseća.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas