· · Komentari: 0

Milica Todorović objavila fotografiju od pre 15 godina: Koliko se pevačica promenila? (FOTO)

Milica Todorović je na javnoj sceni skoro dve decenije

1666246126_Untitled.jpg
Foto: Instagram/ prinscreen/ Milica Todorović

Pevačica Milica Todorović zakoračila je na muzičku scenu sada već davne 2005. godine kada je je odnela pobedu u popularnom takmičenju "Zvezde Granda". Milica tada još uvek nije bila punoletna, pa je sa prvim albumom, "Pamtim ja", još malo sačekala.

Danas je jedna od najtraženijih pevačica, a neizmernim šarmom i duhovitošću osvaja gde god da se pojavi. Brojne njene pesme veliki su hitovi i pevaju se širom Balkana.

Pročitajte još: "Ja volim vašeg oca i on voli mene": Suzana Mančić otkrila kako je zaprosila grčkog biznismena, ali i šta je rekla NJEGOVIM ĆERKAMA

Milica je sada objavila fotografiju iz 2007. godine i podsetila nas kako je nekad izgledala, tačnije pre 15 godina. Osim što je tada bila brineta, pevačica se nije mnogo promenila.

- LJudi, ovo mora na feed! Nađoh sliku iz Australije, 2007. godina! Kad tako vratim film i setim se šta sam sve doživela, videla, proputovala...mogu lagano u penziju! - napisala je Milica.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.