· · Komentari: 0

Miloš Biković bio u avionu koji pada za potrebe snimanja: "Neverovatan je osećaj, ne znate šta je gore, šta je dole"

Miloš Biković objasnio je kako je naći se u bestežinskom stanju

1676973195_b6490051462a9b9bcf6480e09f54b971d7140a06.jpg
Foto: Profimedia

Miloš Biković izgradio je vrlo uspešnu karijeru i van granica Srbije. Dobio je brojne prilike za tumačenje raznih uloga, a jedno od neobičnijih iskustava je kada se za potrebe snimanja našao u avionu koji pada.

Delovi filma snimani su u Kosmosu. On, kako kaže, nije otišao na takvo putovanje, ali zato snimao ne tako lake scene u avionu:

- Nisam bio u Kosmosu, ali sam bio u bestežinskom stanju, to se postiže tako što se nalazite u avionu koji pada. Avion poleti na 9.000 metara i onda pada do 6.000 metara, to je nekih 23 sekunde i tako 10 puta, pa se dosipa gorivo i onda opet. Noge odu gore, ne znate šta je gore, šta je dole. Neverovatan je osećaj, trepavice su četiri puta teže - kaže Biković za TV Prva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Miloš izuzetno ceni što je imao priliku da učestvuje u ovakvom poduhvatu:

- Ja sam išao na 4G, da sam išao na više morao bih da radim sken glave jer može da se desi da prsne kapilar u mozgu. To je ipak pritisak na ceo organizam. Reditelj i glavna glumica su bili u Kosmosu, u ovom filmu stvarno ćemo gledati materijal koji je snimljen tamo. Voleo bih da sam išao, ali sam zahvalan što učestvujem u takvom filmu. Retko kad znate da kad nešto snimate da to ulazi u istoriju - objašnjava Biković.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

BONSU VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.